Älska lera!

Hej alla! Jag som driver den här bloggen heter Erik Holmberg och är 32 år gammal. Jag har alltid så länge sedan jag minns varit intresserad av att röra mig i naturen och inte haft något emot dåligt väder heller. Lera måste man ju bara älska! Har i många års tid varit med och drivit en ATV-klubb, alltså en klubb för all terrain vehicles, 4-hjuliga motorfordon. Kör man ett sådant åbäke så måste man ju bara älska lera.

Har även intresserat mig en hel del av fordon utan motor och då främst mountainbike (MTB). Tränat mycket MTB och även tävlat en del genom åren. De senaste åren har tävlandet inte varit lika frekvent utan jag har mest satsat på några fåtal utvalda långlopp under året. Lite tråkigt att erkänna för sig själv också när man säger att man älskar lera är ju att man på äldre dar blivit något av en solskenscyklist. D.v.s. regnar det ute så drar jag mig nuförtiden för att dra på mig lycrakläderna och ge mig av ut i skogen. Trist men sant! Får ta tag i den biten igen helt enkelt 😊

I takt med att man blivit äldre så blir man mer miljömedveten och MTB är ju givetvis ett bra miljöval men samtidigt så saknar jag känslan att bränna iväg på en fet ATV! Det jag nu har börjat kika efter är en eldriven ATV och utbudet av detta börjat växa i takt med intresset från folk. Det man funderar på också i samband med detta är ju om man verkligen har rätt elbolag och ett billigt elavtal? Ska man ha en el ATV så kommer elkonsumtionen i hushållet öka, det säger sig självt!

Så därför har jag även börjat kolla runt och jämföra olika elbolag med varandra. Jag fastande lite för ett elbolag som heter Göta Energi. De har ett väldigt intressant elavtal som de kallar för Vintertrygg. Det tror jag hade kunnat passa mig väldigt bra i och med att man har ett rörligt pris på sommaren när elpriset vanligtvis är som billigast och när vi sedan går över till vinter så övergår elavtalet till ett fast pris. Detta betyder att man inte behöver oroa sig för att elpriserna ska skena iväg vilket de mycket väl kan göra om vi t.ex. får en kall vinter.

Jag har även kikat en del på ett annat elbolag som heter Lumo Energi som dök upp efter jag googlat på billig el lägenhet. De har egentligen bara har två elavtal att välja mellan, antingen rörlig el eller el till ett fast pris. Jag gillar ju just denna enkelhet så det är absolut ett möjligt val för mig. Så steg ett innan jag köper min eldrivna ATV blir att fundera på vem min nya elleverantör blir och teckna elavtal med Göta Energi eller Lumo Energi!

På återhörande!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *