Lite tips 4 u all!

Hej alla!

Kul att vara här igen. Idag tänkte bara tipsa er om monty.se

Som ni vet så älskar jag att vara ute och röra mig bland löven i skogen, köra lite ATV, ja, sånt som är rolig. Att vara ute är bland de roligaste saker jag vet i livet, det är så härlig att vistas utomhus, känna vädret dagen bjuder på, vare sig det är lite kallt eller varmt, grått eller solklart.

Så hur kommer det sig att jag tipsar om monty och nämner hur mycket jag gillar att vara ute?
Ju, för att alla inte kan det. Det jag menar är att många människor tyvärr inte har samma möjlighet till att njuta av utelivet på samma sätt. Anledningarna kan vara många men jag tänker främst på mindre möjlighet till rörelse, mindre bra balans och sådana saker. Därför ville jag tipsa er om monty. De säljer coola trehjulingar. Det är ett bra tips för er som kanske har en vän, en familjemedlem eller bara en bekant, eller någons bekants bekant. Poängen är att dessa kan vara en cool sak nu när (h)julen när man sig (ß ser ni skämtet där…). Hjulen/julen, tomejto tomato…

Nu spårade det lite ur, men på riktigt, där kan ni hitta en massa bra trehjulingar som kanske kan vara för någon ni känner, i och med att julen är här, så kanske det kan vara en bra tid att ta upp dessa som julpresenter, det går nog att ordna innan julafton är här.

Nog om dessa, till jul har jag önskat mig lite tillbehör till min cykel jag använder för mountainbike samt nya kläder för det ändamålet också.  Jag hoppas på få det. Jag och min bästa vän har alltid, genom alla år uppfylld en sån önskan åt varandra, det ligger ofta i samma prisklass, så istället för att köpa något åt sig själv, så får man ändå något (men nästan som om en själv hade köpt det).

Önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *