Race

Snart är februari här. Så fort julen var över flög bara dagarna förbi. Otroligt hur fort det kan gå när julgranen är utkastad. Självklart är detta både positivt och negativt. Det positiva är att dagarna blir längre. Solen går inte längre ner på förmiddagen och upp vid lunch. Utan det blir bara längre och längre. Så skönt, då kanske man kan komma ur vinter dippen som man får varje år. Men det negativa av det hela är att jag har ett Dirt race i maj och känner redan att jag börjat halka efter med träningen. Försöker mitt bästa att komma tillbaka in i rutinen men det visar sig svårare än vanligt. Julmaten är skyldig skulle jag säga.

Så den här helgen töms gotteskåpet, ni vet vilket skåp jag pratar om. Det där skåpet där chipspåsar ligger och samlar damm. Allt skall ätas eller slängas. En större del kommer slängas. Tror jag hittade 5-6 halvätna påsar. När chips börjar bli mjuka, ja då har dom nått sitt utgångsdatum.

Imorgon börjar den gröna dieten. Skall se till att hålla mig på ett underskott kalorier. Träningen skall trappas upp från 3-4 gånger i veckan till 4-5 gånger. Kondition minst en gång i veckan. Måste få upp flåset inför tävlingen.

Tur nog har mitt företag RC fast ett gym i källaren. Så att träna 4-5 gånger i veckan är inte allt för besvärligt. Och så fort det blir lite varmare kommer jag kunna gå ut och springa på lunchen också. Löpbandet på gymmet är ingen höjdare. Så helst skulle jag vilja träna på asfalt.

Som ni förstår kommer det kanske inte finnas så mycket tid över för bloggande men jag skall göra mitt bästa att hålla er uppdaterade.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *