Träningen går jättebra!

Så pepp jag är! Min träning går så bra att jag har nästan funderat på att ta ett företagslån och starta ett eget gym! Okej, det kanske är lite överdrivet men det går riktigt bra för mig. Jag känner mig så bra nu när jag har i cirka två veckor ätit grönare och tränat mer. I början tog det emot att göra det, det var svårt och det tog emot att göra det, nästan så man tänkte på att ge upp, men nu är det andra bullar!

På tal om bullar, vad gott det skulle vara med några kanelbullar eller andra goda bullar till fikat men NEJ NEJ, här är det träning och bra kost som gäller nu. Jag måste också börja träna körandet mer och mer, i och med den här dåliga vinter, så tänker jag att det ska nog gå bra att börja köra tidig i år.

På tal om vintern och att den har varit så mild, är frågan om det här beror på den klimatförändringen som sker och om det är så, då är det lite skrämmande, för att ärligt talat, den här vintern har varit så dålig, så mycket vatten det har regnat och inte snöat, så mild det har varit, här i min stad har det mestadels varit plusgrader hela vintern, visst har vi haft några minus dagar men i den stora hela mest plusgrader.

Vad känner ni kring det? Vad tycker ni att det kan bero på? Alltså menar jag, tror ni att det bara är en dålig vinter som bara händer eller tror ni att det här är något som händer på grund av att vi har en klimatförändring som håller på att hända i vår värld?

Hur som helst, nu ska jag ialla fall gå och träna men den här gången ska jag till gymmet. Ni får ha en fantastisk februari månad!

Ciao!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *