Knivig situation!

Jag har fått en present!

Jag är så glad över presenten jag fick! Jag har nämligen fått knivar!

Jag minns att jag någon dag pratade med min mamma om att jag önskade mig ett par fina knivar att ha hemma. Det är väl såna här saker som ger vuxna poäng. Jag gillar att laga mat, jag tycker det är kul och man kan vara mycket kreativ i köket, så jag trivs bra med att laga mat och jag tycker om att bjuda vänner och familj på middagar från tid till tid. Dock har det funnits alltid något som stör mig, och det är att laga maten med dåliga knivar. Visst klara man det, men den där härliga känslan av att skära en tomat utan att behöva först trycka in tomaten så att den nästan spricker, utan att man bara rör handen fram och tillbaka och så gör kniven sitt, den känslan går inte att förklara.

Så jag fick mina nya knivar, Lars Öqvist knivar ska man väl säga också. Jag är glad och redo att använda dem, dock ska jag bjuda mamma på middag som tack och den dagen ska jag använda mina knivar för första gången.

Jag minns att jag en såg en fantastisk kniv, den var en vietnamesisk kniv eller något sånt asiatisk. Där kände jag min förälskelse för knivar växa. Jag tror den var så vass så som det kunde vara på tecknade program, att den kunde dela ett hårstrå i två haha. Hur som helst, de här knivarna kommer att komma till mycket bra användning, det är en sak som är säker!

Nu ska man klura ut vad man ska bjuda sin morsa på för mat, hon har varit börjat bli mindre förtjust i kött på grund av all som sägs om köttet och hur det påverkar miljön och så, så jag får vara påhittig med någon god vegetarisk variant.

Återstår att se!

Vi hörs!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *