Tjena gänget!


Hoppas allt är bra med er! Med mig är det rätt bra. Rehaben går framåt, sakta men säkert och jag hoppas att jag kan komma tillbaka till träningen helhjärtat innan sommaren. Kan knappt fatta at det snart gått ett år sedan jag slet av korsbandet, tiden går fort men också otroligt långsamt… Ni som känner mig eller läst bloggen ett tag vet ju att jag verkligen brinner för ATV och det har varit påfrestande att inte kunna hänga med gänget ut i skogen. Åtminstone inte i helfart och det är ju faktiskt det som är hela nöjet. Att åka långsamt är inte riktigt min grej. Go hard or go home! Haha 🙂
Eftersom jag ändå gärna vill komma ner till gänget efter jobbet så har jag istället tagit på mig en del administrativt för klubben. Det har aldrig varit min grej innan men tänkte att det kan vara nyttigt att sätta sig in i detta också. Mest har jag nog gjort det för Peters skull, han har alltid dragit det tunga lasset med allt sånt här medan vi andra har dragit ut i leran under tiden. Så nu var det verkligen någon annans tur att steppa in.
Jag måste faktiskt erkänna att det har varit förvånansvärt roligt. När man ”jobbar” med något som man verkligen brinner för så känns det helt okej att sitta sena kvällar med fakturor och annat pappersarbete. Och ja, papper har det funnits gott om i vårt lilla kontor. Så något jag lagt mycket tid på det senaste har varit att digitalisera allting. Nu finns allting i datorn istället, snyggt och prydligt i ett system. Det var verkligen på tiden att någon tog tag i vår dokumenthanteringssystem. Men nu finns all information säker och lättillgänglig på samma plats och det är bara vi som faktiskt ska ha behörighet som kommer åt detta.
Peter är väldigt tacksam över att vi fått lite ordning och reda på sakerna och vi ser båda fram emot att kunna lägga ännu mer tid i skogen eftersom vi nu slipper slösa tid på att leta efter papper i olik apärmar och högar. Vi har investerat både för kvalitetstid och ökad säkerhet så det känns riktigt bra.
En liten uppdatering och en insikt var allt jag hade att bjuda på idag. Ha det fint allihopa!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *