Spännande tider

Hejsan! 

Spännande tider nu på många fronter! Strax innan semestertiderna drog en regeringskris igång, tycker lite synd om dem som måste jobba nu dygnet runt, å andra sidan borde de väl ha kunnat lösa konflikterna internt istället för att dra igång hela cirkusen. Men vad vet jag, jag är ju inte politiker. Däremot vet jag att jag kanske kanske är kär för första gången på evigheter! 

Är en kille jag träffade via “korsbandsgruppen”, vi hade en kul fest ihop på midsommar med grillning och bad och sommaridyll. Några av oss hade med sina respektive eller en kompis – han var medbjuden som polare och vi klickade omgående. Är ju alltid lite osäkert att ragga utanför uttalade gay kretsar, folk tar så lätt illa vid sig. Men det var inget snack om saken, vi bara visste båda två att den andre är gay och intresserad av den andre. Lite otippat – men väldigt kul – är han dessutom nyfiken på att hänga med till ATV klubben nån dag, han har lirat lite för längesedan så är nog mest bara ringrostig nu. 

Han driver en egen liten butik, ganska nystartad så just nu ska jag hjälpa honom att googla lite på kassasystem för butiker för att sondera terrängen efter en bra lösning. Han har sjukt mycket annat att fixa just nu så jag sa jag kan greja detta så vi hinner ses en sväng ikväll sen, win win alltså! Funderar på om vi ska dra till havet med jordgubbar och några öl, cheesy romantiskt men vad tusan, när ska man annars vara cheesy romantiskt om inte när man är nyförälskade och det är sommar!

Annars kan jag meddela att det går långsamt framåt med mitt knä, så länge jag inte slarvar med mina sjukgymnastik-övningar eller överbelastar knät. Lite lurigt det där, för å enda sidan ska man vila knät, å andra sidan mår knät inte bra heller av att vara stilla för länge för då blir det stelt och gör ont av bara helvete. Snackade med en i korsbandsgruppen häromdagen om detta, hon har haft det så här längre än mig så det var skönt att få lite tips och veta hur det kan vara. Att se ljuset i tunneln liksom, för låta dramatisk. Ibland behövs positiva berättelser från föregångare för att få pepp att fortsätta rutinerna med träningen och veta att de faktiskt hjälper i det långa loppet även om det går långsamt.  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *