Igång igen

Tjenare! 

Hur har ni det i värmeböljan? Sjukt varmt men man ska inte klaga, särskilt inte som det är översvämningar i Tyskland och Belgien nu. Jäkla tur att Måns och jag inte drog ner till Tyskland på spontan weekend denna helgen som vi pratade om att göra förra veckan! Bägge har semester nu så vi funderar på om vi ska åka iväg någonstans i några dagar, vår första semester ihop. Så japp, det ärr finfint mellan oss och vi har skoj ihop. 

Förra veckan röjde vi lite i skogen till och med, han var riktigt duktig faktiskt, även om det var längesedan han lirade sist. Annars blir det mycket netflix och chill nu när det är så galet varmt ute. Han är rödhårig så han bränner sig väldigt lätt i solen, solskyddsfaktor 30 verkar inte ens hjälpa så jag skämtar med honom om att jag ska åka tillbaka till Sydafrika för där såg jag solskyddsfaktor 70 (!) en gång, den var nog för albinos om jag minns rätt. 

Men vi är såklart inte bara inomhus, det skulle jag bli galen av! Skogen och full fart är ju min melodi. Så vi har börjat jogga ihop i skogen intill, han bor på andra sidan skogen en bit bort så det är perfekt att mötas upp halvvägs och köra ett pass ihop. Vi snackar om att börja träna mer seriöst ihop också, kul grej att göra ihop och samtidigt bra för mitt knä. Det går framåt med mitt knä äntligen så känner inte av det hela tiden nu som jag gjorde innan, skönt. 

Med all träning funderar jag, för sjutttioelfte gången, om det är dags att sluta röka, en gång för alla. Måns peppar mig (han gillar verkligen inte röklukten som sätter sig i kläderna) och tipsade om att beställa elcigaretter för att på så sätt lättare börja trappa ner (och inte stinka!). Så det tänkte jag kika på nu och beställa hem, vad gör man inte för sin kärlek liksom. Måns följde ju med mig ut i skogen på ATV för min skull och han har ju helt rätt i att det är ohälsosamt att röka.

Nu är kaffet urdrucket så ska sätta igång med lite administrativt jobb åt ATV-klubben, har som sagt börjat greja med det på sistone för att avlasta Peter. Men det är som sagt mycket roligare än jag trodde, får använda skallen lite, haha.

Ha det gott! 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *