Mer träning till hösten

Hej på er där ute i stugorna! Här har det varit riktigt skitväder senaste veckan, men vad gör det när man kan sitta i soffan, titta på film och pussa på sin nya pojkvän? Rätt svar: Absolut inget alls!

Mitt knä är nästan 100% bra igen så jag har allt varit ute i skogen och röjt lite också! Jag brukar skoja och säga att ”man är ju inte 20 längre”, men det ligger faktiskt väldigt mycket sanning i det också. Trots att jag bara är 32 år så känner jag verkligen av att kroppen inte är lika kvick och lättarbetad som när man var yngre. Det är väl så att bli äldre antar jag, men det gör mig ändå motiverad till att faktiskt ta hand om kroppen så bra jag bara kan.

Därför har jag och Måns, min kille, tagit hjälp av en PT inför hösten. Vi har fått en träningsschema med 4 pass/ vecka med fokus på både styrka och kondition. Liksom färdiga pass så att vi själva inte behöver planera eller känna efter, utan bara få det gjort.

Vi satt vid köksbordet och åt frukost i förra veckan när Måns gav mig hans mobil och sa Klicka här. Det var en kort artikel med en instruktionsvideo som vårt lokala gym hade på deras hemsida. Vi båda nappade direkt. Dels är det något som vi känner att vi båda behöver, men framförallt blir det en kul grej att göra tillsammans. Speciellt när hösten närmar sig och det är väldigt lätt att landa i soffan varenda kväll efter jobbet.

Min tanke är att vi kanske också kan anmäla oss till något roligt lopp nästa år – typ Toughest eller något annat kul med hinderbana!

Har ni kört något sådant förut? Hur var det i så fall? Tänker att det är lite som att köra loss i skogen med en 4-hjuling, fast att man använder kroppen istället för ett fordon.

Ha det gött så hörs vi snart igen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *